Magnetinis skrybėlės spaustukas kelionėms ant krepšio kuprinė Miela panda PU odinės skrybėlės laikiklis Laisvų rankų įranga Magnetas Kepurės laikytojas Spaustukas rankinei

Home Storage & Organization

r506482

Sandėlyje

€2.19
€12.66

Magnetinis skrybėlės spaustukas kelionėms ant krepšio kuprinė Miela Panda PU odinės skrybėlės laikiklis Laisvų rankų įranga Magnetas Kepurės laikytojas Spaustukas rankinei

Pavadinimas: Hat Clip for Travel on Bag

Medžiaga: PU oda ir lydinys

Pakuočių sąrašas: skrybėlės spaustukas*1

Aukščiausios kokybės medžiaga: Mūsų skrybėlių spaustukas pagamintas iš PU odos, užtikrinant išskirtinį patvarumą ir ilgalaikį veikimą. Kepurės spaustukas taip pat turi nerūdijančią spyruoklinę sagtį, kurią galima pakabinti ant kuprinės, rankinės, piniginės, bagažo, totemų, kaip bagažo priedą arba kaip skrybėlės spaustuką, kai reikia.

Universalus naudojimas: Ar vis dar nerimaujate, kad keliaudami prarasite skrybėlę?Lengvai deformuojate skrybėlę, kai ją įdedate į kuprinę? Šis stiprus magnetinės kepurės spaustukas gali būti prijungtas prie jūsų kelioninio krepšio ar kuprinės, tvirtai laikant skrybėlę / akinius nuo saulės ir kt., Lengvai paimamas ir padedamas, labai patogu.Kelionės metu suteikite patogią vietą skrybėlei laikyti.

Laisvų rankų įranga: Skrybėlės spaustuke yra galingas magnetas, kuris gali tvirtai suimti skrybėlės kraštą nepažeisdamas jos ir neleisdamas jos pamesti. Tuo pačiu metu atlaisvinkite rankas kelionei.

Tobula dovana: Mielas magnetinės skrybėlės spaustukas tikrai ją nepaprastai nustebins. Jis gali būti suporuotas su bet kokio stiliaus krepšiu. Per gimtadienį, jubiliejų, vasaros atostogas, Motinos dieną, Kalėdas, Valentino dieną, Vaikų dieną, Mokytojų dieną kaip dovaną seserims, motinoms, draugams, žmonai, jie bus labai nustebinti šia unikalia dovana ir labai padorūs.

Klientų Atsiliepimai

  • Anon
    2023-09-18

    Gražus, geros kokybės. Tarnauja savo tikslui.

Pridėti atsiliepimą

Specifikacijos

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: Szkoy