Tuya Smart Garage durų atidarymo valdiklis RF 433Mhz "Wifi Switch" programos nuotolinio valdymo laikmatis Darbas su Alexa Google Assistant

Remote Controls

r428639

Sandėlyje

€13.99
€24.55

Tuya Smart Garage durų atidarymo valdiklis RF 433Mhz "Wifi Switch" programos nuotolinio valdymo laikmatis Darbas su Alexa Google Assistant

"WiFi" išmanusis garažo durų valdiklis ir garažo atidarymas Uždaryti monitorių, suderinamą su Alexa Echo , "Google Home" valdymas balsu Nereikia šakotuvo.

NUOTOLINIS STEBĖJIMAS: Galite atidaryti arba uždaryti duris naudodami programą. Galite patikrinti garažo durų atidarymo arba uždarymo būseną realiuoju laiku. Galite įgalioti kelis žmones patekti į jūsų garažą.

PAPRASTA NAUDOTI: Akimirksniu valdykite garažo duris paliesdami TUYA arba SMART LIFE programėlę išmaniajame telefone. Tiesiog prijunkite išmanųjį atidarytuvą prie 2.4G WiFi tinklo.

VALDYMAS BALSU: Galite suaktyvinti garažo durų atidarytuvą įdėję balso komandą į "Alexa" arba "Google Assistant" įrenginį arba važiuodami šalia garažo durų.

PLATUS SUDERINAMUMAS: Vienam garažo durų atidarytuvui galite naudoti tik vieną valdiklį.Suderinamas su daugeliu bendrų garažo durų atidarytuvų.

LAIKMAČIO FUNKCIJA: Galite nustatyti tvarkaraščius, kaip atidaryti ir uždaryti garažo duris. Greitas ir paprastas montavimas, taip pat be profesionalo. Nėra pirmadienio.

COUNTDONW FUNKCIJA: Galite nustatyti atgalinės atskaitos laiką, kad uždarytumėte arba atidarytumėte garažo duris.

LENGVAS ĮRENGINIO PRIDĖJIMAS:

1. Garažo durys bus įjungtos, kai bus sėkmingai pridėtos (kai nustos mirksėti mėlyna LED lemputė), todėl pirmiausia laikykite duris uždarytas.

Įjunkite garažą, o ren lemputė ir mėlyna šviesa mirksi alternatyviai.

2. Paleiskite "Smart Life" arba "Tuay Smart" programą. Bakstelėkite piktogramą "+" viršutiniame dešiniajame kampe.

3. Pasirinkite "Visi įrenginiai", tada pasirinkite tipą "Wi-Fi Connector".

4. Bakstelėkite "Patvirtinti indikatorių greitai mirksi"

5. Įveskite teisingus 2.4G Wi-Fi slaptažodžius. Tada palieskite patvirtinti.

6.It automatiškai prisijungs prie įrenginio.Kai procesas bus baigtas, jis paragins jus, kad galėtumėte pervardyti įrenginį. Įveskite naują pavadinimą ir paspauskite "Išsaugoti".

Šis "Garage" išmanusis valdiklis naudojamas darbui su garažo atidarytuvu ir padaryti jį galima valdyti telefonu, lengvai įdiegti ir be jokių pakeitimų jūsų garaže, tik vienas, kad garažas būtų protingas, ir jūs turėsite šį malonumą atidaryti ir uždaryti garažo duris telefonu ,pagal tvarkaraščius ,balsu (darbas su alexa & google home) , Užklausos būsena, užklausos atidarymo/uždarymo įrašai etc.

Spalva: Balta

Medžiaga: ABS + PC

Pakuote sudaro:

1 x išmanusis jungiklis su kabeliu

1 rinkinys x varžtai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Specifikacijos

  • Naudojimas: TV
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Belaidis ryšys: Bluetooth